Google reviews: 4.9/5
4.9/5

Door heel Nederland & België

24/7 Geopend

Veilig verplaatsen van lasten

NIEUW: CERTIFICAAT OP AFSTAND

€ 199,- ex BTW
UNIEK BIJ ONS

Wat is veilig verplaatsen van lasten ?

De cursus veilig verplaatsen van lasten is een cursus waarbij je leert om op een veilige, verantwoorde manier lasten aan te slaan en verplaatsen. Dit zijn vaardigheden die vaak nodig zijn bij verschillende verrichtingen op de werkvloer. Hierdoor is het belangrijk dat de werknemer over de juiste kennis beschikt. De werknemer kan hiervoor zelf de cursus aanvragen, maar ook de werkgever kan dit doen. We zijn namelijk ook incompany beschikbaar, voor grote groepen. Wanneer je de cursus hebt afgerond is dit het geval en wordt een  veilig verplaatsen van lasten certificaat aan u overhandigd. Deze krijgt u in PDF vorm zodat deze makkelijk is toe te voegen aan je CV.

Inhoud van de opleiding.

 – Theorie omtrent ARBO wetgeving
–  veilig aanslaan van lasten
– certificering
– bewustwording van de risico’s
– armsignalen
Bij de cursus worden de cursisten geleerd hoe ze veilig, verantwoord, efficiënt en flexibel hun werk kunne verrichten. Er worden meerdere situaties geschetst en geoefend waarin de cursist mag laten zien dat hij of zij weet wat gedaan moet worden.
Alles wordt aan het eind van de cursus getoetst.
 

Voor wie is opleiding?

De opleiding is bedoeld voor werknemers die veilig en verantwoord met behulp van een bovenloopkraan lasten willen kunnen aanslaan en verplaatsen. Wanneer je werknemers hebt die vaak moeten werken met het verplaatsen van lasten, is het ook verstandig om de cursus te (laten) doen. Wij zijn hiervoor ook incompany beschikbaar.

Certificering en examen.

Om het veilig verplaatsen van lasten certificaat te mogen uitreiken moet er natuurlijk eerst een examen worden afgelegd. Dit is onder verdeeld in een theorie- en een praktijkdeel. In het theoriedeel leer je de basis protocollen, risico’s en wordt er over verschillende situaties uitgelegd. In het praktijkdeel leer je over armsignalen, risicomijdend te werk gaan en andere essentiële situaties om je van bewust te zijn.

Waarom bij lastminutecertificaten?

Wij kunnen garanderen dat het veilig verplaatsen van lasten certificaat  in een zo kort mogelijke tijd behaald wordt. Ook zijn wij erg flexibel inplanbaar waardoor de cursus makkelijk op voor de cursist geschikte tijden gehouden kan worden. De cursus is duidelijk, makkelijk te volgen en de kans van slagen is bij ons heel groot. We werken gericht en beantwoorden graag al je vragen. De cursus is individueel, in groepen of incompany beschikbaar en onze tarieven zijn één van de laagste. Omdat het hebben van een geldig veilig verplaatsen van lasten certificaat zo belangrijk is, proberen wij het zo simpel mogelijk te maken.
Genoeg redenen om lastminutecertificaten te kiezen voor uw certificaat dus!

Heeft u een duidelijker beeld nodig?

Om een duidelijker beeld te schetsen is er hiernaast een filmpje waarin te zien is hoe veilig werken met lasten precies in zijn werk gaat. Wanneer u uw certificaat hebt behaald, kunt u er zelf ook zo bij staan

Tarieven

Op afstand

Veilig verplaatsen van lasten
199 Excl. BTW
 • Goedkoopste van Nederland & België
 • Gemakkelijk op afstand
 • Binnen 1 uur uw officiële certificaat
 • Gegarandeerd geslaagd!
 • Ook in het weekend
 • Geen dag vrij nodig
 • Certificaat geldig in heel Europa!

Op locatie

Veilig verplaatsen van lasten
299 Excl. BTW
 • Gegarandeerd geslaagd!
 • Bij u op locatie
 • Ook in het weekend
 • Aantrekkelijke tarieven
 • In company? Krijg een offerte op maat!

Ervaring van onze klanten:

Maurice Vriends
Maurice Vriends
Lees verder
Doordat ik als zzper niet graag vrijneem om een certificaat te halen (dag werk missen kost geld) wilde ik het in de avond doen. Dit kon zonder probleem bij lastminutecertificaten.nl, super chill! Snel geregeld zonder moeilijk gedoe met plannen etc Lache instructeur, vlogen er zo doorheen! Aanraderrr 💪🏻
Nathalie de Waard
Nathalie de Waard
Lees verder
Ik had op korte termijn een Heftruck certificaat nodig en via last minute certificaten was dit de volgende dag al mogelijk. Het was erg leerzaam en de instructeur was humoristisch en erg vriendelijk. Bedankt!
Jeroen Reijnhout
Jeroen Reijnhout
Lees verder
Laatst mijn verrekijker certificaat gehaald bij Lastminutecertificaten.nl! Cursus was, vergeleken andere cursussen, erg leuk om te volgen. Mayall maakt van een saaie dag theorie en praktijk een feestje, wat het leerproces uiteraard ten goede komt!
ApM vd Kreeke
ApM vd Kreeke
Lees verder
Snelle service zoals de naam al zegt. Ook fijn dat op locatie mogelijk is.
Bart van Wijk
Bart van Wijk
Lees verder
Mayall bedankt! Veel van je mogen leren.
Wallie M
Wallie M
Lees verder
Gustawke fqd
Gustawke fqd
Lees verder
Teun Lindenbergh
Teun Lindenbergh
Lees verder
Suat B
Suat B
Lees verder
Rick van Poelje
Rick van Poelje
Lees verder
Mike Sluijs
Mike Sluijs
Lees verder
Nick Fillius
Nick Fillius
Lees verder
Jelmer Weezepoel
Jelmer Weezepoel
Lees verder
Roy Brouwer
Roy Brouwer
Lees verder
Ruby Wiktor
Ruby Wiktor
Lees verder
Mike B
Mike B
Lees verder
Previous
Next

Bekijk volledig aanbod

Certificaat aanvragen

Vul onderstaande gegevens. Wij nemen vervolgens contact met u op