Google reviews: 4.9/5
4.9/5

Door heel Nederland & België

24/7 Geopend

Graafmachine certificaat

NIEUW: CERTIFICAAT OP AFSTAND

€ 199,- ex BTW
UNIEK BIJ ONS

Wat is een hydraulische graafmachine?

Een hydraulische graafmachine is een zelfrijdende machine die wordt gebruikt om bijvoorbeeld gaten en greppels te graven. De machine kan op zachte, ongelijke grond worden ingezet omdat het vaak in plaats van banden, met een rupssysteem werkt. Hierdoor blijft hij dan niet vastzitten. De graafmachine is veelzijdig doordat er verschillende voorzetstukken op kunnen. Hydraulische graafmachines worden veel gebruikt en hierdoor zijn er veel werknemers die moeten weten hoe ze met de machine om moeten gaan. Om het op de werkvloer zo veilig mogelijk te houden is het dus belangrijk dat chauffeurs weten hoe ze moeten omgaan met risico’s, risicomijdend moeten werken en dat ze een up-to-date kennis hebben van situaties die zich voordoen op de werkvloer. Onze graafmachine cursus is daarvoor ideaal! Wij houden onze informatie te alle tijden actueel en zorgen dat cursisten hiervan op de hoogte blijven.

Inhoud van de opleiding graafmachine

– Theorie omtrent ARBO wetgeving
– bediening en besturing van de graafmachine
– onderhoud en controle van de graafmachine
– bewustwording van de risico’s
– voorbereiding vóór het werken met de graafmachine

– verschillende typen en voorzetstukken

Voor wie is opleiding?

De opleiding is bedoeld voor mensen die een hydraulische graafmachine willen leren besturen en willen voldoen aan de wettelijke eisen hiervoor. De cursus is voor mensen die hun graafmachine certificaat willen halen. Het behalen van een graafmachine certificaat zorgt er voor dat je kunt aantonen dat je veilig met de graafmachine mag en kunt werken. Voor werkgevers is het belangrijk dat hun werknemers veilig, verantwoord en efficiënt kunnen werken. Onze cursus kan ook incompany en is daardoor ook voor grote groepen werknemers beschikbaar.

Certificering en examen 

Om het graafmachine certificaat aan de cursist te mogen overhandigen moet er een examen worden afgelegd. Ook hierbij is er sprake van een theoriedeel en een praktijkdeel.
In het praktijkdeel moet de cursist zelfstandig laten zien dat hij of zij veilig, verantwoord en efficiënt kan werken met de hydraulische graafmachine.
De cursist zal in een aantal verschillende scenario’s moeten laten zien dat de stof wordt beheerst.
Na een succesvolle afronding van het examen krijgt de cursist het certificaat in PDF vorm. Op deze manier is deze simpel toe te voegen aan het curriculum vitae.

Waarom bij lastminutecertificaten?

Wij kunnen garanderen dat het graafmachine certificaat in een zo kort mogelijke tijd behaald wordt. Ook zijn wij erg flexibel inplanbaar waardoor de cursus makkelijk op voor de cursist geschikte tijden gehouden kan worden. De cursus is duidelijk, makkelijk te volgen en de kans van slagen is bij ons heel groot. We werken gericht en beantwoorden graag al je vragen. De cursus is individueel, in groepen of incompany beschikbaar en onze tarieven zijn één van de laagste.
Omdat het hebben van een geldig certificaat zo belangrijk is, proberen wij het zo simpel mogelijk te maken.
Genoeg redenen om lastminutecertificaten te kiezen voor uw certificaat dus!

Wij van lastminutecertifcaten.nl bieden naast een graafmachine certificaat, Nog veel meer opleidingen. Bekijk ons volledige aanbod

Beter beeld nodig?

Om een beter beeld te krijgen hebben wij een filmpje geplaats aan onderaan deze pagina. Deze geeft weer hoe een hydraulische graafmachine werkt en hoe een chauffeur veilig het apparaat bestuurt. Bij onze opleiding leren wij u exact wat in in deze video ook ziet. Zo weet u zeker dat u veilig en wel met een graafmachine kunt werken.  

Tarieven

Op afstand

Graafmachine certificaat
199 Excl. BTW
 • Goedkoopste van Nederland & België
 • Gemakkelijk op afstand
 • Certificaat geldig in heel Europa!
 • Binnen 1 uur uw officiële certificaat
 • Gegarandeerd geslaagd!
 • Ook in het weekend
 • Geen dag vrij nodig

Op locatie

Graafmachine certificaat
299 Excl. BTW
 • Gegarandeerd geslaagd!
 • Bij u op locatie
 • Ook in het weekend
 • Aantrekkelijke tarieven
 • In company? Krijg een offerte op maat!

Ervaring van onze klanten:

Maurice Vriends
Maurice Vriends
Lees verder
Doordat ik als zzper niet graag vrijneem om een certificaat te halen (dag werk missen kost geld) wilde ik het in de avond doen. Dit kon zonder probleem bij lastminutecertificaten.nl, super chill! Snel geregeld zonder moeilijk gedoe met plannen etc Lache instructeur, vlogen er zo doorheen! Aanraderrr 💪🏻
Nathalie de Waard
Nathalie de Waard
Lees verder
Ik had op korte termijn een Heftruck certificaat nodig en via last minute certificaten was dit de volgende dag al mogelijk. Het was erg leerzaam en de instructeur was humoristisch en erg vriendelijk. Bedankt!
Jeroen Reijnhout
Jeroen Reijnhout
Lees verder
Laatst mijn verrekijker certificaat gehaald bij Lastminutecertificaten.nl! Cursus was, vergeleken andere cursussen, erg leuk om te volgen. Mayall maakt van een saaie dag theorie en praktijk een feestje, wat het leerproces uiteraard ten goede komt!
ApM vd Kreeke
ApM vd Kreeke
Lees verder
Snelle service zoals de naam al zegt. Ook fijn dat op locatie mogelijk is.
Bart van Wijk
Bart van Wijk
Lees verder
Mayall bedankt! Veel van je mogen leren.
Wallie M
Wallie M
Lees verder
Gustawke fqd
Gustawke fqd
Lees verder
Teun Lindenbergh
Teun Lindenbergh
Lees verder
Suat B
Suat B
Lees verder
Rick van Poelje
Rick van Poelje
Lees verder
Mike Sluijs
Mike Sluijs
Lees verder
Nick Fillius
Nick Fillius
Lees verder
Jelmer Weezepoel
Jelmer Weezepoel
Lees verder
Roy Brouwer
Roy Brouwer
Lees verder
Ruby Wiktor
Ruby Wiktor
Lees verder
Mike B
Mike B
Lees verder
Previous
Next

Bekijk volledig aanbod

Certificaat aanvragen

Vul onderstaande gegevens. Wij nemen vervolgens contact met u op