Google reviews: 4.9/5
4.9/5

Door heel Nederland & België

24/7 Geopend

Over ons

Lastminutecertificaten.nl is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het geven van bedrijfsopleidingen voor interne transportmiddelen. Door jarenlange ervaring in de transport, industrie, bouw, logistieke en maritieme sector zijn wij behendig in het besturen van machines. Door bewezen methodologie en didactisch vermogen zijn wij helder in het overbrengen van kennis en kunde.

Wij staan voor inclusiviteit, dat wil zeggen dat wij er alles aan doen om iemand te laten slagen voor zijn certificaat. Wij deinzen niet terug voor taalbarrières, gedragsstoornissen of mentale aandoeningen (bijvoorbeeld autisme spectrum stoornissen).

Doordat wij zeer flexibel zijn met tijden (denk aan avonden en weekenden) zijn onze opleidingen zeer interessant voor zelfstandigen, er hoeft geen dag werk gemist te worden! Bij ons geen koffie of thee en al zeker niet ‘iets lekkers’ voor erbij, het is efficiënt de stof leren, je certificaat behalen en door, dan kan iedereen gewoon weer aan het werk.

Ook bij incompany trainingen zorgen wij dat het werk door kan gaan door te rouleren. Een dag inplannen waarbij het bedrijf stil ligt om te certificeren is wat ons betreft onnodig. Dit alles uiteraard zonder in te leveren op kwaliteit.

Heeft u vragen dan verwijzen wij u graag vrijblijvend door naar de contactpagina.
 
Uw instructeur
Naam: Mayall Houtekamer
Geboortedatum: 22-10-1994

Jarenlang werkzaam in de logistieke- en maritieme sector. Daardoor een brede werkervaring van banksman rigger bij grote offshore projecten tot heftruckchauffeur in een warehouse. Door een achtergrond in de fysiotherapie een affiniteit verworven voor motorische leerprocessen. Door de regels van motorisch leren toe te passen tijdens praktijklessen wordt er sneller resultaat geboekt, en zijn cursisten veel bewuster met hun leerproces bezig. 

Dit uit zich in een veiligere werkomgeving en een groter bewustzijn onder nieuwe maar ook ervaren chauffeurs!

Bekijk volledig aanbod