Google reviews: 4.9/5
4.9/5

Door heel Nederland & België

24/7 Geopend

Minigraver certificaat

NIEUW: CERTIFICAAT OP AFSTAND

€ 199,- ex BTW
UNIEK BIJ ONS

Wat is een mini graver

Een minigraver is in meerdere uitvoeringen te verkrijgen. Bijvoorbeeld een met rupsbanden of een op rubberen banden gevuld met lucht. Mini gravers worden voornamelijk gebruikt in kleine ruimtes zoals achtertuinen en woonwijken, waar ze erg nuttig zijn om graafwerkzaamheden te verrichten. Zo zie je  minigravers veel terug in de infra (infrastructuur bouw) en bijvoorbeeld in de aanleg van tuintjes en bestratingen. Ook worden minigravers de laatste tijd erg voor ingezet in de aanleg van het glasvezel netwerk, kortom; een certificaat moet je hebben!

Een groot voordeel van een minigraver ten opzichte van de hydraulische graafmachine is bijvoorbeeld dat de bodem ook veel minder beschadigd wordt. Toch blijft het een zware en mogelijk gevaarlijke machine om mee te werken. Vaak wordt er veel omheen gelopen door technici of grondwerkers, wat de kans op ongevallen vergroot. Belangrijk is dat de werknemers in het bezit zijn van een geldig certificaat en dat ze weten hoe ze om moeten gaan met risico’s in het vak. Bij onze training leren werknemers hoe ze risico vermijdend te werk kunnen gaan. Doordat wij onze trainingen up-to-date houden ben je verzekerd van de laatste kennis van zaken.

Inhoud van de opleiding graafmachine
 • Theorie omtrent ARBO wetgeving
 • Bediening en besturing van de graafmachine
 • Onderhoud en controle van de graafmachine
 • Bewustwording van de risico’s
 • Voorbereiding vóór het werken met de graafmachine
 • Verschillende typen en voorzetstukken
Voor wie is opleiding?

De opleiding is bedoeld voor mensen die een minigraver willen leren besturen en willen voldoen aan de wettelijke eisen hiervoor. De cursus is voor mensen die hun graafmachine certificaat willen halen. Het behalen van een graafmachine certificaat zorgt er voor dat je kunt aantonen dat je veilig met de graafmachine mag en kunt werken. Voor werkgevers is het belangrijk dat hun werknemers veilig, verantwoord en efficiënt kunnen werken. Onze cursus kan ook incompany en is daardoor ook voor grote groepen werknemers beschikbaar.

Certificering en examen 

Om het graafmachine certificaat aan de cursist te mogen overhandigen moet er een examen worden afgelegd. Ook hierbij is er sprake van een theoriedeel en een praktijkdeel.
In het praktijkdeel moet de cursist zelfstandig laten zien dat hij of zij veilig, verantwoord en efficiënt kan werken met de hydraulische graafmachine.
De cursist zal in een aantal verschillende scenario’s moeten laten zien dat de stof wordt beheerst.
Na een succesvolle afronding van het examen krijgt de cursist het certificaat in PDF vorm. Op deze manier is deze simpel toe te voegen aan het curriculum vitae.

Waarom bij lastminutecertificaten?

Wij kunnen garanderen dat het minigraver certificaat in een zo kort mogelijke tijd behaald wordt. Ook zijn wij erg flexibel inplanbaar waardoor de cursus makkelijk op voor de cursist geschikte tijden gehouden kan worden. De cursus is duidelijk, makkelijk te volgen en de kans van slagen is bij ons heel groot. We werken gericht en beantwoorden graag al je vragen. De cursus is individueel, in groepen of incompany beschikbaar en onze tarieven zijn één van de laagste.
Omdat het hebben van een geldig certificaat zo belangrijk is, proberen wij het zo simpel mogelijk te maken.
Genoeg redenen om lastminutecertificaten te kiezen voor uw certificaat dus!

Wij van lastminutecertifcaten.nl bieden naast een graafmachine certificaat, Nog veel meer opleidingen. Bekijk ons volledige aanbod

Tarieven

Op afstand

Minigraver certificaat
199 Excl. BTW
 • Goedkoopste van Nederland & België
 • Gemakkelijk op afstand
 • Certificaat geldig in heel Europa!
 • Gegarandeerd geslaagd!
 • Binnen 1 uur uw officiële certificaat
 • Ook in het weekend
 • Geen dag vrij nodig

Op locatie

Minigraver certificaat
299 Excl. BTW
 • Gegarandeerd geslaagd!
 • Bij u op locatie
 • Ook in het weekend
 • Aantrekkelijke tarieven
 • In company? Krijg een offerte op maat!

Ervaring van onze klanten:

Maurice Vriends
Maurice Vriends
Lees verder
Doordat ik als zzper niet graag vrijneem om een certificaat te halen (dag werk missen kost geld) wilde ik het in de avond doen. Dit kon zonder probleem bij lastminutecertificaten.nl, super chill! Snel geregeld zonder moeilijk gedoe met plannen etc Lache instructeur, vlogen er zo doorheen! Aanraderrr 💪🏻
Nathalie de Waard
Nathalie de Waard
Lees verder
Ik had op korte termijn een Heftruck certificaat nodig en via last minute certificaten was dit de volgende dag al mogelijk. Het was erg leerzaam en de instructeur was humoristisch en erg vriendelijk. Bedankt!
Jeroen Reijnhout
Jeroen Reijnhout
Lees verder
Laatst mijn verrekijker certificaat gehaald bij Lastminutecertificaten.nl! Cursus was, vergeleken andere cursussen, erg leuk om te volgen. Mayall maakt van een saaie dag theorie en praktijk een feestje, wat het leerproces uiteraard ten goede komt!
ApM vd Kreeke
ApM vd Kreeke
Lees verder
Snelle service zoals de naam al zegt. Ook fijn dat op locatie mogelijk is.
Bart van Wijk
Bart van Wijk
Lees verder
Mayall bedankt! Veel van je mogen leren.
Wallie M
Wallie M
Lees verder
Gustawke fqd
Gustawke fqd
Lees verder
Teun Lindenbergh
Teun Lindenbergh
Lees verder
Suat B
Suat B
Lees verder
Rick van Poelje
Rick van Poelje
Lees verder
Mike Sluijs
Mike Sluijs
Lees verder
Nick Fillius
Nick Fillius
Lees verder
Jelmer Weezepoel
Jelmer Weezepoel
Lees verder
Roy Brouwer
Roy Brouwer
Lees verder
Ruby Wiktor
Ruby Wiktor
Lees verder
Mike B
Mike B
Lees verder
Previous
Next

Bekijk volledig aanbod

Certificaat aanvragen

Vul onderstaande gegevens. Wij nemen vervolgens contact met u op