Voor cursisten die ervaren zijn hebben wij een handige methode ontwikkeld: het op afstand behalen van een certificaat. Wel vaker krijgen wij de situatie voorgelegd van een akkerbouwer die al jaren met zijn eigen graafmachine op zijn erf werkt. Doordat hij tegenwoordig ook weleens loonwerk verricht moet hij ineens een certificaat kunnen overleggen, waaruit blijkt dat hij behendig is in het besturen van de graafmachine. Nu is het niet logisch om deze akkerbouwer een volledige praktijktraining te geven: hij heeft namelijk al tig jaren ervaring. 

 

Een passende oplossing zou nu het certificaat op afstand zijn; de akkerbouwer laat zich filmen dat hij graafwerkzaamheden verricht op zijn erf, deze video stuurt hij op naar ons. Wij zullen de video bekijken om te beoordelen of de akkerbouwer behendig genoeg is om het de praktijklessen over te slaan. Indien dit het geval is, wordt de theorie digitaal opgestuurd en hoeft de akkerbouwer enkel nog online het theorie-examen af te leggen.

Hoe werkt het?

  • Theorie examen via E-learning
  • Praktijk middels video-opname
  • Alles wanneer jou het uitkomt
  • Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland!
  • Mogelijk bij al onze certificaten! Bekijk het volledige aanbod.

Veelgestelde vragen:

Jazeker! De examens zijn opgesteld aan de hand van de toetsmatrix van de ARBO. Je wordt dus op dezelfde onderdelen getoetst als bij een incompany examen. Dit betekend dat het certificaat een bewijs is van gedegen instructie en dus net zo geldig als alle andere certificaten. Lastminutecertificaten.nl is gecertificeerd en geregistreerd opleider voor interne transportmiddelen.

Jazeker! Al onze certificaten zijn geldig binnen de Europese unie. 

De certificaten zijn net als alle andere certificaten tot 5 jaar geldig na de datum van uitgifte.

Mocht je geen locatie kunnen regelen voor het uitvoeren van de praktijk oefeningen dan denken wij met je mee. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Het certificaat ontvang je na slagen direct als PDF in je mailbox, zodat je het gemakkelijk toe kunt voegen aan je CV.

Het makkelijkste is om te klikken op de ‘Whatsapp direct’ knop. Whatsapp opent nu automatisch en je krijgt direct contact. Na overleg kan er een tijd en datum afgesproken worden. Stuur je liever een e-mail? Dan kun je gewoon contact opnemen via deze knop.

Wat onze klanten vinden: Meer dan 50 + google reviews

Maurice Vriends
Maurice Vriends
Lees verder
Doordat ik als zzper niet graag vrijneem om een certificaat te halen (dag werk missen kost geld) wilde ik het in de avond doen. Dit kon zonder probleem bij lastminutecertificaten.nl, super chill! Snel geregeld zonder moeilijk gedoe met plannen etc Lache instructeur, vlogen er zo doorheen! Aanraderrr 💪🏻
Nathalie de Waard
Nathalie de Waard
Lees verder
Ik had op korte termijn een Heftruck certificaat nodig en via last minute certificaten was dit de volgende dag al mogelijk. Het was erg leerzaam en de instructeur was humoristisch en erg vriendelijk. Bedankt!
Jeroen Reijnhout
Jeroen Reijnhout
Lees verder
Laatst mijn verrekijker certificaat gehaald bij Lastminutecertificaten.nl! Cursus was, vergeleken andere cursussen, erg leuk om te volgen. Mayall maakt van een saaie dag theorie en praktijk een feestje, wat het leerproces uiteraard ten goede komt!
ApM vd Kreeke
ApM vd Kreeke
Lees verder
Snelle service zoals de naam al zegt. Ook fijn dat op locatie mogelijk is.
Bart van Wijk
Bart van Wijk
Lees verder
Mayall bedankt! Veel van je mogen leren.
Wallie M
Wallie M
Lees verder
Gustawke fqd
Gustawke fqd
Lees verder
Teun Lindenbergh
Teun Lindenbergh
Lees verder
Suat B
Suat B
Lees verder
Rick van Poelje
Rick van Poelje
Lees verder
Mike Sluijs
Mike Sluijs
Lees verder
Nick Fillius
Nick Fillius
Lees verder
Jelmer Weezepoel
Jelmer Weezepoel
Lees verder
Roy Brouwer
Roy Brouwer
Lees verder
Ruby Wiktor
Ruby Wiktor
Lees verder
Mike B
Mike B
Lees verder
Previous
Next